TEBA

Mourinho, Portekiz'i çalıştırmak istiyor

Spor

Teknik Direktör Jose Mourinho, geçmişte Portekiz Milli Takımı’nı reddettiği için pişmanlık duyduğunu ve ileride milli takımın başına geçmek istediğini söyledi.

Son dönemlerde adı birçok kulüple anılan ve Türk devleri Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Jose Mourinho, geleceğine dair konuştu.

Son olarak İtalya ekibi Roma’yı çalıştıran Mourinho, Rumen medyasına yaptığı açıklamada, “Kariyerimdeki en büyük başarı, Roma ile iki kez Avrupa finali oynamaktı. Bu yapılması imkansız bir şey ve tekrar birinin yapabileceğini sanmıyorum.” diye konuştu.

Adı sıkça Türk ekipleriyle anılan Portekizli çalıştırıcı, geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho, geçmişte Portekiz Milli Takımı’nı reddettiği için pişmanlık duyduğunu belirterek, “Kariyerimin sonlarına doğru milli takımda görev almak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan’dan kendisine teklifte bulunan birçok kulübü geri çeviren Mourinho’nun son dönemlerde adı sıkça Fenerbahçe ile anılıyor. Olağanüstü seçime gidecek olan sarı-lacivertlilerin eski başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım, “Başkan seçilirsem Jose Mourinho’yu takımın başına getireceğim, kendisiyle görüştüm ve Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakıyor.” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Yıldırım’ın ardından basın mensuplarına konuşan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Onur Göçmez, yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı ekibin Mourinho ile temasta olduğunu duyurmuştu.

Öte yandan Mourinho için Avrupa’nın büyük kulüplerinin de devrede olduğu öne sürülse de, Portekizli teknik adamın bu tekliflere sıcak bakmadığı belirtilmişti. Daha önce İngiliz devi Manchester United’ı da çalıştıran 61 yaşındaki Mourinho’nun Kırmızı Şeytanlara geri dönmek istediğini ancak kulübün buna sıcak bakmadığı basına yansımıştı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.