TEBA

El-Şurta ile El-Nasır berabere kaldı

Spor

Başkent Bağdat'taki Medine Stadyumu'nda, El-Şurta Kulübü ile Suudi Arabistan'ın El-Nasır takımı arasında oynanan AFC Şampiyonlar Ligi'nin ilk tur maçı beraberlikle bitti.

Bağdat'taki Medine Stadyumu'nda 16 Eylül akşamı oynanan AFC Şampiyonlar Ligi'nin ilk tur maçında, El-Şurta Kulübü ile Suudi Arabistan'ın El-Nasır takımı karşı karşıya geldi.

Maçta El-Nasır'ın golünü 13. dakikada Sultan El-Gannam kaydederken, El-Şurta'nın tek golü ise 23. dakikada Muhammed Davud'dan geldi.

Gruptaki ilk maçlarından her iki takım da birer puanla ayrıldı.

Oyunda yer almayan Ronaldo'dan hayranlarına maç öncesi mesaj

Portekizli yıldız futbolcu Suudi Arabistan kulübü El-Nasır'ın kaptanı Cristiano Ronaldo, Irak'taki hayranlarına özel bir mesaj gönderdi.

Ronaldo, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Takımıma bol şans diliyorum ve Irak’taki tüm hayranlarıma yakında sizleri görmek umuduyla özel bir selam gönderiyorum." ifadelerine yer verdi.

El-Nasır kulübü, pazar günü yaptığı açıklamada, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun bugün Bağdat'taki Medine Stadyumu'nda El-Shurta ile oynanacak maçta sağlık sorunları nedeniyle ilk 11’de yer alamayacağını duyurdu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.