TEBA

Ahmet Tütüncü’den yeni çalışma: “Anne Sevgisi Her Zaman Kıymetlidir”

MAGAZİN

Son dönemin dikkat çeken sanatçılarından Ahmet Tütüncü, yeni şarkısını Netd Müzik’te dinleyicileriyle buluşturdu. Kendisinin ve amcasının katkılarıyla ortaya çıkan bu eser, dinleyicilere samimi duygular sunmayı hedefliyor.

Sevilen sanatçı Ahmet Tütüncü, TEBA Magazin’in sorularını yanıtladı.

Yeni şarkısının sözlerinin amcası İmat Naccar'a ait olduğunu belirten Ahmet Tütüncü, “Bu şarkıda çok desteği oldu, ona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Müziği ise değerli abim Murat Yaşar’a ait. Bu iş birliğiyle ortaya çıkan eser, dinleyiciler için özel bir anlam taşıyor.

Klip çekimi sırasında yaşadığı duygulara da değinen Tütüncü, “Yer yer tebessümle yaklaşıldı ama bir o kadar da duygusal bir süreçti. Hedefimiz, yaşadığımız duyguyu dinleyen ve izleyenlere yansıtmak oldu.” ifadelerini kullandı.

Sanatçı, “İçinde anne olan her şey kıymetli ve değerlidir. Bu şarkı gerçekten yaşanılan özel bir parçadır. Herkese hitap edebilecek bir eser olduğu için sahip çıkabilecek bir parça olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Gelecekteki projelerinden bahseden Tütüncü, “Şu an elimde iki eser var, bunlardan birinin söz ve müziği bana ait. Türkiye’de alt yapı çalışmalarım sürüyor ve en kısa zamanda sevenlerimle buluşturmayı sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

Son olarak, dinleyicilerine önemli bir mesaj ileten sanatçı, “Cennet annelerimizin ayaklarının altındadır; kıymetlerini bilelim. Aile candır. Siz sevenlerimle tekrar görüşmek dileğiyle.” diye konuştu.

Ahmet Tütüncü’nün yeni çalışması, duygusal içeriği ve güçlü temasıyla müzikseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Şarkının detayları ve klibi için Netd Müzik platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.