TEBA

Vali Hoşnav’dan oto aksesuar dükkanlarındaki yangına ilişkin açıklama

Irak

Erbil Valisi Umed Hoşnav, yangının dün gece bir dizi oto aksesuar dükkanı ve depo çıktığını belirterek, yangının nedeninin bilinmediğini ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Erbil Valisi Umed Hoşnav, bugün olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından basına açıklamada bulundu. Vali Hoşnav, yangının dün gece (26 Ağustos) çok sayıda oto aksesuarı ve depolarında çıktığını, yangının sivil savunma ekipleri tarafından kontrol altına alındığını söyledi ve olayda can kaybının yaşanmadığını ifade etti.

Dükkanlarda çok fazla plastik ürün içerdiğine dikkat çeken Vali Hoşnav, yangının sekiz saat sonra, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındığını kaydetti.

Hoşnav, yangının nedeninin henüz bilinmediğini ve soruşturma komisyonunun yangının nedenini bulmak ve hasarı değerlendirmek için çalışmalara başladığını ve sonuçların yakında Sivil Savunma İdaresi tarafından açıklanacağını söyledi.

Sahadaki yangın söndürme sisteminin çalışmamasına ilişkin ise Hoşnav, "Sahada bir yangın söndürme sistemi vardı ve olması gerektiği gibi çalışıp çalışmadığını belirlemek için bir soruşturma yapılacak ve sonuçlar ortaya çıkacak." şeklinde açıklama yaptı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.